Referenssit

"Aamulla katsoin peiliin.

Peilistä heijastui takaisin ihminen jota en enää edes tuntenut. Sanotaan että silmät kertovat paljon. Minun silmistäni voisi nähdä tarinan, joka kertoo monta unetonta yötä, monta itkettyä kyyneltä, mutta minne oli kadonnut se pieni pilke. Se toivon pilke, joka sisälläni on. Se ilo ja kiitollisuus, miksi silmäni eivät enää kertoneet tarinaa tästä kaikesta joka sisälläni myös asui. Missä oli se ylpeys lapsistani ja lapsenlapsistani? Missä se pieni kirkas välähdys, jossa heijastuu tulevaa ja toivoa? Kiitollisuus tästä päivästä.

Mutta arvaatteko... Illalla peilistä katsoi uusi ihminen. Sain lapsiltani lahjakortin Kauneusstudio Marian lash liner hoitoon ja Maria piirsi taidolla uuden valon silmiini.

Nyt peilistä katsoo uusi valoisa ihminen, jonka katseesta heijastuu kaikki se uusi, joka on tulossa ja onni joka on nyt läsnä. Kiitos Maria, olet ihmeiden tekijä!"
"Aina ihana ystävällinen ja iloinen palvelu. Ammattitaitoa!"

"Mukavat tytöt ja huippu asiakaspalvelu!"

"Huippu palvelu ja taitavat tekijät"

"Loistavaa palvelua Torniosta Lahteen asti! Kiitos Maria!"

"Ihanaa palvelua! Rauhallinen ja seesteinen tila."

"Kerran olen käynnyt ja palaan viellä takaisin! Ja liike hyvällä paikkaa. Helppo löytää ja iso parkkipaikka ihan edessä."

"Ihana arjen piristys hetki, ihana palvelu ja sain kauniit kulmat."

"Täydellinen palvelu ja mahtava henkilökunta!"

"Kyllä teki jalka- ja kasvohoito hyvää raavaalle miehelle. Ei voi muuta kuin suositella!"

"Kyllä on tässä tämän alueen paras ripsientekijä!"
Varaa aika hemmotteluun

Kauneusstudio Maria

040 5168992
Länsiranta 10, Tornio
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram