Tuotteet

Hoidoissamme käytetään laadukkaita ja tehokkaita tuotesarjoja:

Vita Liberata ja Jet Set Sun itseruskettavat tuotteet

Vita Liberata ruskettava
Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Artdeco meikit

Artdeco
Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä lähes kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!

Ympäri maailman palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja, mutta kohtuu hintaisia ihan jokaiselle. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Exuviance Professional ihonhoitotuotteet

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Ihotautilääkärit ja plastikkagirurgit ympäri maailman käyttävät ja suosittelevat Exuviance-tuotteita. Ruotsissa Exuviance valittiin parhaaksi ihonhoitosarjaksi (v.2015).

Tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja eikä niitä testata eläimillä. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Tuotteet vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttimuutoksia, kosteuttavat syvältä ja ehkäisevät ja hoitavat aknea. Ongelmaton iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään, eikä iho kuivu.

Exuviance tuotteissa ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita eikä väriaineita. Exuviancen teho perustuu uuden sukupolven AHA-happo PHA:han (poly hydroxy acid), joka on turvallinen ja tehokas. Tuotesarja sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Lisäksi kaikissa päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin.

Exuviance- tuotesarjalla voi hoitaa seuraavia iho-ongelmia

- Akne
- Pigmentoitunut iho
- Atooppinen iho
- Rosacea eli ruusufinni
- Vahentunut, vaurioitunut, ryppyinen iho

Lisää tietoa löydät osoitteesta Exuviance.fi
Exuviance professional

MaxeyLash ripsiseerumi

MaxeyLash
MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee karvatupen toimintaa. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat ja tummemmat. Säännöllisellä köytöllä saa parhaat tulokset ja tuotteen vaikutukset ovat yksilöllisiä.

GEN CCC-voide

Gen CCC cream
Ihon sävyä tasoittava CCC-voide, suojakerroin 50

CCC CREAM meikin ja ihonhoidon all-in-one
= meikkivoide, ihonhoitovoide, aurinkosuoja

Ihosta tulee tasainen, mattapintainen ja elinvoimaisen näköinen. Peittävä, mutta luonnollinen lopputulos.

DMK kotihoitotuotteet

DMK kotihoitotuotteet
DMK kotihoitotuotteet on tarkoitettu kaikenlaisille ihoille. Ne soveltuvat niin erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen, kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon.

Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ammattihoidoilla saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisempia kotihoitotuotteiden ansiosta.

Kauneusstudio Maria

040 5168992
Länsiranta 10, Tornio
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram