Tuotteet

Vita Liberata

Vita Liberata -itseruskettavat tuotteet

Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennykset

Otathan huomioon aikaa varatessasi, että ripsien tulee olla kuivat minimissään 3 tuntia ennen pidennysten asennusta.

Tulethan ripsienpidennykseen ilman ripsiväriä (muu meikki on ok).

Huoltoväli on jokaisella yksilöllinen ja voi vaihdella ripsien kasvukausien mukaan.

Ripsen kasvukausi on noin 60 päivää, joten kuitu tipahtaa luonnollisen ripsen mukana pois kasvukauden päättyessä. Ripsihuollossa kuituja lisätään pudonneiden tilalle ja poistetaan mahdolliset ylikasvaneet kuidut, jotta ripsirivistöstä saadaan tasaisen kaunis.

Oikein tehdyt ja asiakkaan ripsien mukaan valitut ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Mikäli haluat luopua ripsienpidennyksistä, on tärkeää olla repimättä niitä, anna ripsien tippua omaa tahtia tai voit tulla hoitolaani ripsien poistoon, jolloin pidennykset irroitetaan vasitulla poistoaineella.

Olen suorittanut ripsienpidennys koulutuksen Lash Lovers- tuotemerkillä ja päivitän tietoja ja taitojani tasaisin väliajoin.

Hoitoon tullessasi voit ottaa vaikka oman soittimen ja kuulokkeet mukaan, niin saat rentoutua hoidon ajan oman lempimusiikin parissa 😉

 

Turvallisuudesta
Kaikki käyttämäni ripsienpidennystuotteet valmistetaan EU-alueella ja ne täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Asiakas voi kuitenkin herkistyä ripsiliimassa käytettävälle etyyli-2-syanoakrylaatille, mikä voi johtaa ikäviin iho-oireisiin ja silmien kirvelyyn ripsien asennuksen yhteydessä. Olethan yhteydessä minuun, mikäli havaitset jotakin tavallisuudesta poikkeavaa asennuksen jälkeen. Jos epäilet herkkyyttä liimalle, suosittelen allergiatestiä hoitolassani ennen varsinaisten pidennysten asentamista. Ripsipidennystä harkitsevan asiakkaan on syytä huomioida nämä riskit ennen pidennysten asennusta. Asennutathan ripsesi aina ammattilaisella, jolloin saat puolellesi myös tekijän vastuuvakuutuksen.

 

LL-logo

Artdeco

Artdeco

Artdeco ammattimeikkisarja – Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä lähes kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Ympäri maailman palkitut, helppokäyttöiset tuotteet ovat meikkitaiteilijoiden suosikkeja, mutta kohtuu hintaisia ihan jokaiselle. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.


Exuviance

Exuviance ihonhoitosarja

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Ihotautilääkärit ja plastikkagirurgit ympäri maailman käyttävät ja suosittelevat Exuviance-tuotteita. Ruotsissa Exuviance valittiin parhaaksi ihonhoitosarjaksi (v.2015).

Tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja eikä niitä testata eläimillä. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Tuotteet vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttimuutoksia, kosteuttavat syvältä ja ehkäisevät ja hoitavat aknea. Ongelmaton iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään, eikä iho kuivu.

Exuviance tuotteissa ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita eikä väriaineita.
Exuviancen teho perustuu uuden sukupolven AHA-happo PHA:han (poly hydroxy acid), joka on turvallinen ja tehokas. Tuotesarja sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Lisäksi kaikissa päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin.

Exuviance- tuotesarjalla voi hoitaa seuraavia iho-ongelmia

-Akne

-Pigmentoitunut iho

-Atooppinen iho

-Rosacea eli ruusufinni

-Vahentunut, vaurioitunut, ryppyinen iho

Lisää tietoa löydät osoitteesta Exuviance.fi