Ripsien pidennykset

Otathan huomioon aikaa varatessasi, että ripsien tulee olla kuivat minimissään 3 tuntia ennen pidennysten asennusta.

Tulethan ripsienpidennykseen ilman ripsiväriä (muu meikki on ok).

Huoltoväli on jokaisella yksilöllinen ja voi vaihdella ripsien kasvukausien mukaan.

Ripsen kasvukausi on noin 60 päivää, joten kuitu tipahtaa luonnollisen ripsen mukana pois kasvukauden päättyessä. Ripsihuollossa kuituja lisätään pudonneiden tilalle ja poistetaan mahdolliset ylikasvaneet kuidut, jotta ripsirivistöstä saadaan tasaisen kaunis.

Oikein tehdyt ja asiakkaan ripsien mukaan valitut ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Mikäli haluat luopua ripsienpidennyksistä, on tärkeää olla repimättä niitä, anna ripsien tippua omaa tahtia tai voit tulla hoitolaani ripsien poistoon, jolloin pidennykset irroitetaan vasitulla poistoaineella.

Olen suorittanut ripsienpidennys koulutuksen Lash Lovers- tuotemerkillä ja päivitän tietoja ja taitojani tasaisin väliajoin.

Hoitoon tullessasi voit ottaa vaikka oman soittimen ja kuulokkeet mukaan, niin saat rentoutua hoidon ajan oman lempimusiikin parissa 😉

 

Turvallisuudesta
Kaikki käyttämäni ripsienpidennystuotteet valmistetaan EU-alueella ja ne täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Asiakas voi kuitenkin herkistyä ripsiliimassa käytettävälle etyyli-2-syanoakrylaatille, mikä voi johtaa ikäviin iho-oireisiin ja silmien kirvelyyn ripsien asennuksen yhteydessä. Olethan yhteydessä minuun, mikäli havaitset jotakin tavallisuudesta poikkeavaa asennuksen jälkeen. Jos epäilet herkkyyttä liimalle, suosittelen allergiatestiä hoitolassani ennen varsinaisten pidennysten asentamista. Ripsipidennystä harkitsevan asiakkaan on syytä huomioida nämä riskit ennen pidennysten asennusta. Asennutathan ripsesi aina ammattilaisella, jolloin saat puolellesi myös tekijän vastuuvakuutuksen.

 

LL-logo

Leave a Comment